Tangle Teezer: Salon Elite VS. Original

Salon Elite vs. Original zgoraj

Gotovo si že slišala za priljubljene krtače za lase znamke Tangle Teezer? Proizvajalci prihajajo iz Velike Britanije, kjer so tudi vse krtače oblikovane in izdelane. Torej, če še nisi slišala, so to tiste krtače, ki so brez ročaja in ti na prvi pogled ni čisto jasno, kako jo moraš prijeti. No, ko jo enkrat imaš, ti je kmalu jasno. ;)

Tangle Teezer je svojo uspešno pot začel s krtačo, ki se imenuje The Original, kasneje pa je dodal še kar nekaj različic v potovalni verziji,  za uporabo pod vodo itd. Že nekaj časa pa je zunaj tudi različica Salon Elite, ki je pravzaprav zelo podobna originalni krtači. Ker to pri uporabnicah (predvsem ženskega spola, kajti saj veste kakšne smo) povzroča kar nekaj zmedenosti, sem se odločila, da zadevo raziščem.  

Skupne lastnosti

Obe krtači sta si na prvi pogled zelo podobni. Zaradi oblike se popolnoma prilegata v roke (manjše in večje), zato je česanje popolnoma enostavno. Krtači sta v celoti narejeni iz plastike, predel med zgornjim delom in ščetinami pa omogoča trden prijem, da krtača ne zdrsi hitro iz rok. Obe krtači sestavljata dve različni dolžini (dolge in kratke) fleksibilnih ščetin, ki nežno razčešejo še tako zapletene lase. Tangle Teezer krtače so popularne predvsem zaradi revolucionarnega česanja, saj las ne poškodujejo, veliko manj pa je tudi izpadanja.

Razlike

Ko pa krtači Salon Elite in Original postaviš skupaj, vidiš nekaj razlik. Salon Elite je večja in na sredini tudi malenkost ukrivljena. Original pa je, kot sem že omenila, manjša in tudi ravna. Zaradi svoje oblike se Salon Elite še bolj prilagaja lasišču, hkrati pa počeše tudi večjo površino, kar zagotavlja hitrejši rezultat.

Salon Elite vs. Original od strani

Kot vidite, razlike so, vendar pa sta obe krtači primerni za vse vrste las ter tako za mokro kot tudi suho česanje. Jaz uporabljam Tangle Teezer Original v roza barvi in ker moji lasje segajo le do ramen je to čisto dovolj. Če imate daljše lase in se vam pogosto kam mudi pa vam priporočam, da si izberete Salon Elite, saj je ravno zaradi velikosti in oblike česanje hitrejše. Vsekakor vam ga priporočam, saj je zelo trpežen (preizkušeno), hkrati pa se ga zelo hitro očisti. 

Pozdravček,
Anja z Luštna.si 
Anja z Luštna.si 

This entry was posted in Videz dneva On .