V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Možnosti plačila

Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo pet načinov plačila:

 • Plačilo s kreditno kartico: v tem primeru je znesek nakupa odtrgan z vašega transakcijskega računa.
   
 • Po povzetju: pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo, kar pomeni, da ob prejetju znesek nakupa poravnate poštarju. Pošta Slovenije ob prevzemu paketa zaračuna tudi provizijo v višini 1 EUR. Ob dela prostih dneh ter vikendih Pošta ne dostavlja, razen v določenih primerih večjih poštnih poslovalnic, ki so odprte tudi ob sobotah. 
   
 • Plačilo preko PayPala: v tem primeru potrebujete kartico s katero je možno plačevanje preko spleta, poleg tega pa morate biti tudi prijavljeni kot PayPal uporabnik. Znesek naročila lahko tako poravnate preko sistema Paypal, ki deluje na enakem principu kot plačevanje s kreditnimi karticami, le da je s PayPalom omogočeno 24-urno plačevanje, poleg tega pa pri izvedbi plačila sistem o vaši kreditni kartici pri nas ne podaja informacij.
   
 • Po predračunu: ko kupec opravi naročilo, prejme elektronsko sporočilo s povzetkom naročila in podatki za plačilo (podatki in številka bančnega računa). Kupec nato izvrši plačilo z obrazcem UPN (preko e-banke, na pošti ali banki), mi pa mu pošljemo pošiljko takoj, ko je plačilo vidno na našem računu. 
   
 • Osebni prevzem: pri osebnem prevzemu lahko plačate z gotovino ali kartico. 

 

 

TI LAHKO POMAGAMO?