V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kontakt


Osebni stik 

Kljub temu da smo internetno podjetje, stremimo k osebnem stiku z našimi strankami, zato vas v bomo v primeru, da si tega želite, redno obveščali o najnovejših novičkah v svetu mode ter pri nakupih nad 50 EUR razveseljevali z našimi darili. Za kakršnakoli vprašanja smo vam na voljo tudi preko telefona, e-pošte in sistema za tekstovni pogovor, ki ga najdete v spodnjem desnem kotu vašega brskalnika. Cilj našega poslovanja je, da kljub temu, da smo internetno usmerjeno podjetje, strankam omogočimo osebni kontakt z našim prodajnim oddelkom, saj želimo s svojimi strankami ustvariti čim bolj pristen in oseben odnos. Z veseljem vam bomo svetovali, kateri izdelek bi bil primeren za vas, prav tako pa smo tu za vas v primeru kakršnihkoli nejasnosti, reklamacij ali zamenjave blaga.


Kontaktni podatki
Na voljo smo vam vsak delovni dan med 9. in 16. uro na sledeče načine:

   

 

Preko telefona smo vam med delovnimi urami na voljo na sledeči telefonski številki: 040 49 11 45

   
   

 

Na voljo pa smo vam tudi preko elektronske pošte, in sicer na naslovu info@lustna.si

   
 

Zopim je sistem za posredno komunikacijo med vami in našim prodajnim oddelkom. V kolikor želite malce bolj diskretno komunicirati z nami, lahko v spodnjem desnem kotu kliknete na pogovorno okno in nam postavite vprašanje. V kolikor smo dosegljivi, bo prikazano sledeče pogovorno okno:

V primeru, da smo odsotni, se pojavi spodnje pogovorno okno, kamor lahko kljub temu, da smo odsotni, vpišete vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

TI LAHKO POMAGAMO?