Kakšna „Bag Lady“ si?

Torbe, torbice, nahrbtniki, tote bags in še in še … Obožujemo vse, delujejo kot modni dodatek in so nujno zlo v vsakdanjem življenju, posebej tistim, ki se poistovetijo z odgovorom „Da, dejansko vse to rabim imeti s sabo, halo!“

Kljub večji izbiri, ki nam jo navadno ponuja lastna omara, obstaja tista favoritka, ki jo rade žulimo dokler nam skoraj ne razpade, kajne? :)

Preveri kakšna „Bag Lady“ si, če sodiš po svoji najljubši torbi.

Potovalka

Brez ogromne torbe v kateri nosiš čisto vse, saj veš „Za vsak slučaj“ in „Nikoli ne veš“, si ne moreš predstavljati odhoda od doma. Velike torbe delujejo kot tisti ultimativni modni dodatek in, kar je najbolje, v njih spraviš vse potrebno: od malice, notesa, športne opreme za popoldansko aktivnost, knjigo, toaletne torbice in še marsikaj.

Edina stvar, ki te vsake toliko ujezi je gotovo iskanje reči; nič ni bolj zoprnega od tega, ko telefon brni v torbici, toda roka v prazno išče po torbici. Enako je s ključi! Se strinjaš?

Alternativka

Vrečasta torbica, ki spominja na cekrček in jo nosiš čez eno ramo je tvoj najljubši kos garderobe. Tote bag lahko opereš v stroju, super je za nakupovanje živil, obisk v knjižnico, popoldansko kavico s prijateljico ali nošnjo malice v šolo in službo. Lahko jo stlačiš v manjšo torbico, ker nikoli ne veš kdaj boš potrebovala dodatno vrečko, ki pa ni grda plastična in neprijazna do okolja!

Študentka

Satchel-ka je ustvarjena za organizirane! V njo gredo lap-top, aktovka in vse beležnice, ki jih potrebuješ. Z njo je življenje preprosto lažje. Za vsak predalček veš, kaj se v njem skriva in čeprav imaš rada stvari pod kontrolo, se nisi pripravljena odreči lastnemu stilu. Satchel torba je klasična in sočasno tako zelo modna. Barv, vzorcev in materialov je veliko na izbiro, kar pomeni, da ne boš nikoli videti kot vsa ostala dekleta na ulici.

Svobodna

Zakaj bi trpela v bolečinah desne rame, si popravljala dolžino ročaja in imela eno roko zasedeno zaradi torbice, če lahko jadraš skozi življenje svobodno – z nahrbtnikom na ramenih! Potovanje s kolesom ali avtobusom je z nahrbtnikom veliko lažje, da ne govorimo o pešačenju. Obiska kakšne večje prestolnice pa si brez nahrbtnička sploh ne predstavljaš. Življenje je prekratko, da bi ga ovirala torbica!

Minimalistka

V roki ali čez ramo, vseeno ti je, dokler je majhna. V življenju so ti, telefon, ključi, denarnica in šminka povsem dovolj! Ne vidiš smisla v prenašanju nepotrebne šare naokoli. V življenju se nerada ubadaš z nepotrebnim, kar več kot očitno odraža tudi izbira tvoje najljubše torbice. A dejstvo, da si minimalistka ne pomeni, da si skromna tudi, kadar gre za oseben stil. Še kako dobro se zavedaš, da kot strup v majhni steklenički, tudi majhna torbica lahko pusti ogromen pečat! 

Lepo bodi,

Maja z Luštna.si