Kaj imajo skupnega riba, mlekarica in morska deklica?

Nujno branje in eksperimentiranje za vse, ki ste naveličane, sušilcev, likalnikov, krtač in kodralnikov za lase! Vsi trije opisani načini spletanja glamuroznih kit bodo odlična sprememba in dober izgovor,  da ti zjutraj ni treba oprati glave. Poglejmo, kako lahko v hipu spremeniš svoj „look“, ki je  primeren za v šolo, službo, faks ali popoldanske in večerne pohode.

 

Rep morske deklice

Tale način spletanja od tebe ne terja pretirano zakompliciranih ročnih spretnosti. Vse, kar moraš storiti je, splesti po eno navadno kito na vsaki strani glave. Višina je prepuščena tvojemu okusu oz. dolžini las. Na koncu ju skupaj zaveži v rep. Če želiš bolj „polikan“ večerni videz, snopiče las spletaj bolj na trdo, na koncu uporabi lak za lase (Preveri izjemno močan lak za lase Orofluido TUKAJ >>). Za ležerno popoldan v bohemskem videzu ali zaposlen dan pa jih le spleti bolj na rahlo.

 Ribja kost ali ribji rep

Za tale način spletanja boš morala uporabiti malo več ekspertize, toda ne skrbi, z napotki bo vse  jasno. Najprej razdeli lase na polovico, na sredini glave. Vsako polovico naprej še na dve  polovici. Nato povleci zunanjo polovico levega snopiča las čez desnega, ne da bi jih zvijala.  Ponovi vajo in povleci zunanjo polovico desnega snopiča las čez levega. Takole ponavljaj gibe  sem ter tja, dokler ne prideš do konca las, kjer jih zveži z elastiko.

 Romantična mlekarica 

Ok, če misliš, da je tale videz rezerviran za mlekarice v Avstrijskih filmih, se hudo motiš. Tale način kit je bil viden že na vseh večjih modnih revijah! Gre za super frizuro v dneh, ko se nam res ne ljubi prati las oz smo naveličane ene in iste frizure.

S sveže opranimi lasmi je spletanje las veliko lažje s peno za lase (Preveri peno za lase Orofluido TUKAJ >>).

Lase dobro prečeši in jih na polovici glave razdeli v dva snopiča. Na vsaki strani zveži po eno kito. Levo kito povleci na desno stran glave, jo pripni in ponovi obratno s kito na desni strani glave. Če želiš skriti elastike, konce kit zavaruj s sponko pod lasmi.

Takole, drage dame, uživajte v spletanju svojih lask, z mano pa ne pozabite podeliti svoje najljubše kite.

Za luštno spenjanje pa hitro klikni TUKAJ >>

Lepo bodi,

Maja z Luštna.si