V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dostava


Rok dobave

Povprečen rok dobave za izdelke, ki niso na zalogi je en teden. V kolikor izdelka ni na zalogi vam mi to sporočimo po oddanem naročilu. V kolikor je izdelek na zalogi in je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13. uri in so naročeni izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju, vendar pa je dobani rok za katerega je zavezana Pošta Slovenije sicer tri (3) dni. Ob dela prostih dneh ter vikendih Pošta ne dostavlja, razen v primerih večjih poštnih poslovalnic, ki so odprte tudi ob sobotah.


Stroški dostave

Če je znesek naročila nižji od 20 EUR, stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR, pri naročilu nad 20 in do 60 EUR stroški pošiljanja znašajo le 1,50 EUR, pri nakupu nad 60 EUR pa je poštnina popolnoma brezplačna. Nagradimo vas tudi za nakup nad 50 EUR, saj v tem primeru prejmete darilo. Darilo vam je ob doseženi vsoti 50 EUR na izbiro v košarici in v kolikor tega ne dodate k svojemu nakupu, vam Spletna fuzija d.o.o. darila ni dolžna poslati.


Osebni prevzem

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9 do 16 ure. Prosimo vas, da predhodno pokličete na našo telefonsko številko 040 49 11 45 in se dogovorite za točno uro prevzema.


Naročilo preko spleta

Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo sledeči način dostave s Pošto Slovenije:

  • Pošta Slovenije: pošiljko vam na izbrani naslov prinese poštar. 

 

 

 

TI LAHKO POMAGAMO?